Wil lang haar? Dit is de oplossing!


Haar is de kroon van een vrouw. Daarom hebben gezond haar de droom van elke vrouw. Hoewel het huidige korte haar een trend is geworden, maar niet een paar vrouwen, veronderstellen ynag dat lang en dik haar haar uiterlijk kan verfraaien. Echter, het verlengen van haar is niet zo snel als nagel verlenging. Verhoog slechts ongeveer 2 cm per maand.

Maar je hoeft er geen zorgen over te maken, deze keer zullen we lange haartips lang overleggen. Nieuwsgierig wat? Laten we bespreken.

1. Knip haar


Haircuts maken je haar niet snel groeien, maar door haar te snijden kan je haar gezond zijn, zodat haarschade zo gemakkelijk gebroken en vertakt worden. U hoeft het haar niet kort te snijden, maar snijd de einden van het haar op een regelmatige basis.

2. Shampoo niet elke dag


Shampoo elke dag verwijdert natuurlijke oliƫn die door haar worden geproduceerd. Als deze natuurlijke olie verloren gaat, wordt het haar droog en groeit het niet goed. Om de groei van de haar langzaam te helpen, moet u minstens 2-3 dagen wassen.

3. Niet kam als het haar nog nat is


Nat haar heeft de neiging om zwakker en meer vatbaar te zijn voor schade dan wanneer het haar in de droge toestand is. Comb je haar twee keer per dag, vooral voor het bed. Kies een zeldzame tandkam of een pluizige borstel om haarverlies te voorkomen.

4. Gebruik Egg White Mask


Eiwitten bevatten voedingsstoffen om de groei van haar te versnellen. Manier, je hoeft alleen maar 3 eieren te geven, alleen wit en 1 eetlepel olijfolie. Schud dan tot gelijkmatig verdeeld. Daarna gelden voor haar en hoofdhuid. Laat staan ​​voor 5-10 minuten. Spoel vervolgens grondig af.

5. Doe geen handdoek in natte haren


Veel mensen wikkelen hun haar met een handdoek na shampooing, maar het blijkt dat het haarschade zal veroorzaken. Dit kan het haar verstrikt maken en de haaras beschadigen.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop