Tips voor het maken van een goed beeld met mobiele telefoon



Het maken van foto's is nu makkelijk en leuk. Nu hebben de meeste telefoons camera's in hen met een resolutie die, enkel een paar jaar geleden, honderden en zelfs miljoenen dollars kost. We hoeven ons geen zorgen te maken over het morsen van filmrollen met digitale camera's, het is makkelijk om veel foto's te nemen tot u de juiste foto krijgt. Met uw telefoon camera in uw zak of portemonnee, bent u klaar om een ​​foto te nemen als dat perfecte moment aankomt.

We hebben het zojuist besproken en het gezien.

1. Verlichting

 

Afgezien van blitz mogelijkheden, is natuurlijk verlichting bijna altijd de beste keuze. Als u binnen bent, zet u de lichten aan en experimenteer. Flash instellingen kunnen ook buiten worden gebruikt. Vermijd het nemen van afbeeldingen naar de lichtbron, omdat uw onderwerp kan uitzien als een donker silhouet.

2. Hoek van het schieten

 

Het voordeel van digitale fotografie is dat u veel foto's kunt nemen om te oefenen, en het is gratis. Experimenteer met verschillende schiethoeken - van onder naar boven, van boven naar beneden, enzovoort.

3. Kom dichterbij

 

Het is verstandig om foto's zo dicht mogelijk te maken dan u later opkomt. Wanneer u uw afbeelding snijdt, is het resultaat een lagere resolutie dan voorheen en wordt het beeld onduidelijk en van slechte kwaliteit. Gewassen moeten worden gebruikt wanneer u uw afbeelding opruimt, niet als een zoom.

4. Profiteer van mobiele mogelijkheden

 

Controleer uw camera instellingen om ervoor te zorgen dat u de foto neemt met de beste resolutie die uw telefoon kan nemen. De standaardinstelling is niet altijd de beste oplossing. (U kunt ervoor kiezen om dit niet te doen als uw telefoon niet veel geheugen beschikbaar heeft.)

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop