Tips om acne binnen een week te elimineren


Als u het ervaart, is het nu tijd om acne littekens te voltooien in een korte tijd. Neem een ​​paar van deze behandelingsstappen 's nachts en zie de veranderingen! Laten we de volledige uitleg zien!

1. Toner om te reinigen en vochtigen


Acne littekens verschijnen als gevolg van de doden huid veroorzaakt door acne. Zodat de huidregeneratie sneller kan plaatsvinden, moet u in de nacht altijd toner gebruiken.

Dubbele reinigingsmiddel gebruiken met behulp van op olie gebaseerde en op water gebaseerde reinigingsmiddel, sterk aanbevolen vooral 's nachts. Deze toner werkt om te hydrateren en ervoor te zorgen dat de gezichtshuid helemaal schoon is voordat u met andere huidverzorging gestapeld wordt. Bovendien is toner ook goed voor het verbeteren van de textuur en het evenwicht van de huid pH.

2. Oliecontrole Met Nachtcrème


Nachtcrème is ook krachtig om acne littekens te overwinnen. Ja, de formule op nachtcrème bevat oliecontrole en anti-ontsteking. Beide materialen zullen het huidregeneratieproces versnellen. Het kiezen van een nachtcrème die theeboomolie en aloe vera bevat, wordt ook aanbevolen. Beide formules zijn effectief voor het behandelen van acne gevoelige huid.

3. Breng Face Masker aan


Niet altijd elke dag, maar het gebruik van maskers op regelmatige basis is ook erg handig om acne littekens te voltooien. U kunt een aantal van de beste maskers kiezen. Maar als je onwillig bent om een ​​groot budget te besteden, kun je echt werken met een natuurlijk masker dat je zelf maakt.

Profiteer van citroenfruit, honing, komkommer of avocado om geformuleerd te worden als een natuurlijk masker. De vier ingrediënten kunnen de productie van collageen versnellen, waardoor de vorming van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Doe deze behandeling gedurende 15-20 minuten, zodat de acne littekens snel vervagen.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop