Tips voor het overwinnen kunnen niet in Google Drive worden gedownload


Google Drive is een bestand hosting site die eigendom is van een van 's werelds grootste technologiebedrijven, Google. Het resultaat, waardoor deze bestanden hosting snelheden uploaden en downloaden snel en stabiel.

Helaas minimaliseert Google Drive het aantal downloads. Als het te veel is, kunt u het niet downloaden op google drive. Hiervoor kunt u de downloadlimiet van Google Drive omzeilen!


Is het wanneer je wilt downloaden in Google Drive ooit ontmoet met een waarschuwing zoals bovenstaande foto? Zo ja, u bent onderworpen aan downloadlimiet. De reden is dat binnen 24 uur veel mensen die toegang hebben tot het bestand, u daarom niet in Google Drive kunt downloaden.

Wil je weten hoe je het kunt oplossen? Laten we eens kijken naar de volgende stappen.

1. Stap 1


Initiƫle stappen, u moet een Google Drive-account hebben. Als u nog geen heeft, moet u zich eerst registreren. Verwijder het gedeelte '& export = download' in het URL-veld en vervang de 'uc' met 'open'.

2. Stap 2


Klik in de rechterbovenhoek op 'Google Drive + Logo'.

3. Stap 3


Zodra het logo verandert, klik nogmaals op en klik vervolgens op 'Mijn station'.

4. Stap 4


Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt downloaden en klik op "Kopieer maken".

5. Stap 5


Dan verschijnt er een nieuw bestand met de voorvoegsel naam "Copy". Klik met de rechtermuisknop op het bestand en klik op 'Download'. Wacht op het downloaden en afwerken proces, het probleem kan niet worden opgelost in Google Drive opgelost.

Hoe om de downloadtips voor de download van Google Drive boven te gaan? Zeer makkelijk is het niet? Sterkte thuislezers ^ _ ^ en natuurlijk hopelijk downloaden probleem in je Google Drive overwinnen ya ^ _ ^

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop