Tips voor heldere natuurlijke gezichts zonder make-up


Dode huid kan worden veroorzaakt door blootstelling aan buitensporig ultraviolet licht, luchtvervuiling en kimiapada cosmetische inhoud die op lange termijn wordt gebruikt. Veel vrouwen proberen moeilijk om flawlessly bright skin te krijgen. Honderden schoonheidsmerken hebben ook veel producten vrijgegeven die handig zijn om de huid te verhelderen. Echter, niet alle producten die we gebruiken. Dus we moeten voorzichtig en voorzichtiger zijn bij het kiezen van cosmetica.

Maar, als er een veiliger en meer winstgevende natuurlijke manier bestaat, waarom proberen we het niet? Nou dit zullen we deze keer bespreken. Hoe maak je het gezicht helder natuurlijk zonder make-up. Laten we eens kijken ..

1. Yoghurt

Yoghurt heeft veel goede voedingsstoffen voor de huid, zoals melkzuur, die de huid verbranden en verhelderen. Yoghurt is ook geschikt voor alle huidtypes. De manier is gewoon aanbrengen op het gezicht met een langzaam gewreven. Laat daarna een paar minuten duren tot de yoghurt begint te drogen. Spoel vervolgens met koud water, om de poriën op het gezicht te sluiten.


2. Citroenen

Citroen heeft een hoge vitamine C-inhoud en functioneert om te whiten en vermindert het stofvuilen op het gezicht. Volgens de resultaten van het onderzoek kan regelmatig citroenverbruik de huidtextuur verbeteren en de huid vochtig houden. Hoe u het kunt aanbrengen, gewoon door 2 eetlepels citroen extract en een knoflook kurkuma te mengen. Breng gelijkmatig aan in het gezicht tot je nek voor het bed en laat 20-30 minuten. Spoel daarna met koud water. Doe het dagelijks voor maximale resultaten.

3. Tomaten

Tomaten zijn zeer krachtig in het verwijderen van acne littekens en zwarte vlekken op de huid door zonlicht. Hoe solliciteren, meng 1-2 tomaten, 2 eetlepels kalk extract, en tarwemeel. Blend de ingrediënten tot zacht en doe ze elke dag aan het gezicht voordat u een bad neemt.


4. Aloë Vera

Aloë Vera kan hyperpigmentatie verminderen en de oorspronkelijke kleur van uw huid herstellen. Hyperpigmentatie is een van de oorzaken van een ongelijke huidtint. Daarnaast kunnen de effecten van Aloë vera afkoelen en een nieuwe celgeneratie creëren, zodat het gezicht natuurlijk helder zal kijken. Hoe u het aanbrengt, snijd de buitenste laag van Aloë vera-bladeren dan gebruik de binnenkant van het gezicht tot het gemengd is. Wacht tot 20 minuten na het spoelen met koud water.

Veel succes en hopelijk bruikbare jongens ^ _ ^

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop