Tips om het internet traag te overwinnen


Lemot en lola is de naam die internetgebruikers zeggen als ze weten dat de internetverbinding super langzaam loopt. Niet een paar internetgebruikers zullen zich erg irritant voelen als ze het ervaren. Ben jij ook? Als dat met u gebeurt, dan kunt u onmiddellijk overwinnen voor de internetverbinding, snel opnieuw draaien. Hoe? Laten we beginnen met discussiƫren.

1. Plaatselijke proxy vervangen in een buitenlandse proxy


Super slow uw internetverbinding is te wijten aan de server. Servers die weg zijn van de centrale server, natuurlijk omdat de internetverbinding langzaam loopt. Voor wat je moet doen is door dichter bij de centrale server. Selecteer via het Configuratiescherm Internet optie. Selecteer vervolgens Internet Eigenschappen en op Connections kunt u een nieuwe proxy invoeren.

2. Selecteer een Gekwalificeerde mobiele operator


Een andere zeker tip om uw super langzaam internetverbindingen te overwinnen is het kiezen van een mobiele mobiele drager. Gewoonlijk is het probleem van super trage internetverbinding omdat de operator die u kiest alleen het aantal torens een beetje en veelgebruikte gebruikers kiest. Of de exploitant die u kiest, heeft veel torens, maar nog steeds veel gebruikers. Zo heeft het niet uitgesloten het probleem dat lemot of lola zeker elke keer kan gebeuren. Hiervoor zijn de tips om het trage internet te overwinnen te kiezen voor een carrier die veel torens heeft en nog steeds zelden gebruikt wordt door gebruikers. Zo staat u in staat om snel toegang te krijgen tot het internet.

3. Zoek de sterkste teken aanwezigheid


Om het bestaan ​​van het sterkste signaal voor uw internetverbinding te vinden, loopt het niet langzaam door de netwerkoperator te bepalen waar u bent. Meestal zijn er sommige mobiele operators die alleen het sterkste signaal voor een bepaalde regio hebben. Dus wat u kunt doen is erachter welke mobiele provider het sterkste signaal in uw omgeving kan bieden.

4. Gebruik pc met hoge specificaties


Soms internetproblemen die super langzaam lopen, omdat u een computer met een lage specificatie gebruikt. Zo worden onvermijdelijk verbindingen met inetrnet ook langzaam in overeenstemming met de specificaties van de computer. Hiervoor, als u weet dat de specificatie van de gebruikte computer een lage specificatie heeft, vervang dan de computer met hoge specificaties. Zeer geautomatiseerde computers hebben meer processors, software en RAM-capaciteit om internetverbindingssnelheid te ondersteunen.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop