Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen


Het aanraakscherm is een invoerapparaat "in dit geval Android Smartphone" die met de aanraking van het scherm kan werken met de vinger of S Pen / Stylus Pen (Digitale Pen).

Zoals u al weet dat het Touch Screen (TouchSreen) dat op de Android Smartphone wordt gebruikt, een zeer gevoelig gevoelig niveau heeft wanneer zowel de vinger als de digitale pen raken. Maar je moet weten dat het aanraakscherm te gevoelig is, zal een slecht effect veroorzaken, omgekeerd als het aanraakscherm niet gevoelig is, zal ook problemen veroorzaken.

Wat we deze keer zullen bespreken is hoe u het antwoordscherm niet kunt verhelpen, ga alsjeblieft rechtdoor ...

1. Start je Android opnieuw op


Deze eerste stap wordt beschouwd als zeer krachtig en makkelijker om het gevoelige niveau op Android Touch Screen te herstellen en te herstellen om opnieuw te reageren. Omdat door uw Android Smartphone opnieuw op te starten, zal het systeem normaal terugkomen zoals normaal.

2. Schoon RAM-geheugen Android


Het gebruik van RAM is te vol, ook een van de triggers van het Touch Screen is niet langer gevoelig en responsief. Daarom moeten we regelmatig opruimen om het RAM-geheugen te behouden om te blijven verlaten en niet vol snel. Nou ... om RAM-geheugen te reinigen en te verlichten, kan u een RAM-applicatie gebruiken zoals Smart Booster of door toepassingen uit te schakelen die als achter de schermen draaien (Achtergrond).

3. Android Smartphone Screen Kalibratie


Het doel van de schermkalibratie is hier een proces om het aanraakscherm te herstellen naar het standaard fabrieksniveau. Dit betekent dat als u een schermkalibratie doet, het gevoeligheidsniveau op het aanraakscherm van uw Android Smartphone weer reageert, net als nieuw weer. Nou ... voor gebruikers van Android Smartphone die niet zijn uitgerust met de functie Screen Calibration, kunt u de app gebruiken om de vele Android-schermen van derden te kalibreren die beschikbaar zijn in de Play Store.

Dat zijn enkele tips die ik hier kan delen, hopelijk nuttig jongens ^ _ ^

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Hoe om te zorgen voor laptop