TIPS VOOR rustig slapen


TIPS VOOR rustig slapen

Tips home - slaapstoornissen of slapeloosheid echt goed voor de gezondheid van iedereen, vooral de lever (lever). een studie dat mensen die slapen 's nachts beschrijft, is gevoelig voor leverkanker, omdat de lever werkt het beste als we slapen tussen 23:00 tot 03:00 in de ochtend, dus ik sliep laat lever kan niet optimaal functioneren en dit kan leiden tot leverkanker,

Als u een van degenen die problemen ondervindt slapen (insomnia), probeer dan het lezen van sommige van de onderstaande artikelen werden verstrekt door thuis tips voor u en we hopen dat nuttig is.

1. Vermijd koffie wanneer u wilt in de slaapstand

Vermijd koffie en andere dingen die kunnen veroorzaken dat de ogen op te frissen. Koffie bevat een stof die kan leiden tot de ogen op te frissen, dus als je wilt slapen probeer niet om koffie te drinken, maar als mijn vriend wilde koffie drinken voort te zetten, moet je doen 3 uur voordat u wilt slapen, zodat stoffen die de slaap kunnen veroorzaken in de frisse ogen neutraliseert het lichaam, zodat je lichaam weer normaal als voorheen.

2. Snij U Camas

Deze methode kan zeker helpen slapen. een nieuwe studie toont aan dat mensen slaan hun eigen bed elke dag de kans op een betere slaap zou kunnen verhogen met 20%, de lakens of dekens veranderen opnieuw en sliep op een matras met een comfortabele kussen helpt ook diepe slaap en een goede nachtrust .

3. Stel kamertemperatuur

Experts in bed te zeggen dat de ideale slapende temperatuur rond 18'c. Je lichaam heeft een iets lagere temperatuur om hem aan te moedigen om slaap vallen sneller. Echter, ook de temperatuur met uw comfort in uw kamer, dat is niet te koud aan te passen. te koud of te warm, natuurlijk, je wordt wakker en dus niet een goede nachtrust.

4. Shut Gadgets, mobiel, etc.

In feite zijn er mensen die gebruikt worden om muziek te gebruiken of geluiden van tv-programma's, zoals het slapen gaan, maar als u niet behoort tot deze groep en ze aandringen op het spelen van games of het bekijken van een film box office op televisie tot in de late 's nachts, slapen dromen snel vergeten. blauwe gloed krijgen we van digitale elektronische apparaten kunnen ons lichaam omgaan te laten geloven dat het ochtend was.

5. Stop de klok staren

Bij slapeloosheid, of blijf de hele nacht, het was de eerste keer dat waarschijnlijk controleer het weer. Hij keek naar de klok, zal het duren om te ontwaken / slapeloosheid. uur verhoogt uw alertheid en onderbreken slaaptijd. Als u een alarm moet installeren, blijven buiten het bereik van uw horloge.

6. Verwijder de geest

Leeg je geest voor het slapen gaan. wanneer ik wil slapen, moet je niet denken over iets, want als je na te denken over iets voordat je kunt eigenlijk de meest actieve hersenen en slaperigheid die verloren ging lopen. ideeën die meestal verlies is een probleem dat we in de ochtend, als de taken zijn zwaar en altijd denken aan dingen te doen in de volgende ke'esokan.

7. Tenslotte Ore

De laatste manier om slapeloosheid te overwinnen is om te bidden. met gebeden kan zeker ons hart worden rustiger en maken onze geest te stil betekenis die de geest niet iets dat maakt ons moeilijk om te slapen later geen last van.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop