Tips voor het leren om plezier te zijn


De meeste mensen denken dat leren een saai ding, maar deze hypothese kan worden overwonnen door het veranderen van de manier waarop we leren elke. Hier zijn enkele manieren om de saaie manier om te leren interessant te zijn te veranderen.


1. Zoek interessante kant.
Elke les moet een interessante kant moet je. In sommige gevallen moet de locatie van elke persoon verschillend zijn. Beginnen met het leren van de items die u interessant vindt. Omdat de eerste stap is cruciaal. Ik hou van me, die onmiddellijk, "beest" met chemie toen mijn eerste dagelijkse testen had een zeer slechte score. Maak uw eerste plezier leren print, en later gemakkelijker zal zijn.

2. Meld u aan met Hobby
Iedereen moet een hobby hebben. Activiteiten die je gelukkig, zelfs als je bedenkt entertainment te maken. Nou ... Het belangrijkste is hoe je je hobby te doen als een manier om te leren. U kunt films met ondertiteling in het Engels te kijken, Engels lezen tijdschriften, online discussieforums of Facebook, om te lopen tijdens het kijken naar menselijk gedrag en hebben betrekking op theorieƫn van de psychologie en sociologie, enz. . Maak het in het onderwijs entertainment of onderhoudend onderwijs.

3. Zorg ervoor dat de voorwaarden die de idealen te bereiken
Het ideaal is als een tankstation. Het zal de motivatie tank wanneer u begint moe te worden en niet inspirerend voltooien. De kracht van idealen kunt u ook alle eisen voldoen om er te komen. U zult zeker meer te popelen om te leren wiskunde en economie wanneer u uw hart ingesteld op een econoom te worden. Als je dat doet, zal uw hart zeggen: "Ik moet beheersen ... als ik wil zijn ..."

4. Andere bronnen
Leren met een vooraf bepaalde bron is over het algemeen vervelend. Omdat de smaak kan niet worden gestandaardiseerd. Voor dit, als een leerling, moet je onafhankelijk te zijn, op zoek naar andere bronnen. Als ik googlen de meest heerlijke, niet om de bron van de blog te noemen. Meestal hebben ze een kritisch oordeel en tegen het establishment flow. Door het vinden van je eigen leermiddelen, het garandeert je echt wilt leren.

5. Identificeer de rolmodel
De rol model of model is bijna identiek aan de idealen functie. Maar hij sprak meer mensen. Aldus kunnen de karakteristieken te bereiken duidelijker. Geen behoefte om te kopiƫren 100%, omdat het ook tekortkomingen moet hebben. Identificeer de voordelen en hoe zij presteert. Rolmodellen maak je meer duidelijke en concrete doelstellingen.

6. Zoek een andere plek
Het milieu zal zeker invloed hebben op het individu. Overtuig uw omgeving wordt gebouwd of in ieder geval geen belemmering vormen voor uw leeractiviteiten. Bewegen als het tegenovergestelde gebeurt. Kijk voor een nieuwe sfeer als een groen park je zelden bezocht of een nieuwe ontmoetingsplaats aan het einde van de weg. Lees een boek of surfen op het internet. Nieuwe locatie en de sfeer als een nieuwe batterij voor auto's die het werk sneller.

7. Doe het juiste
De meest ernstige zaak is wanneer je leert om te talmen met vervelen redenen. Stop voor een moment, maar voel je vrij om opnieuw te beginnen. Hoewel de leuke dingen zijn soms niet aan de voorkant, maar in het midden. Ik voel het gewoon een paar jaar geleden, het leren van de geschiedenis. In het verleden heeft hij niet van haar. Doe het, dan zult u ontdekken hoe veel leuke dingen die je hebt geleerd.


Mensen die willen leren zijn mensen die vooruit willen. Verspil geen tijd om te ontspannen gewoon omwille van de "stempel" afval saaie die zit vast in je gedachten over het leren. Inclusief de impliciete betekenis dat leren moet worden op school. In feite is de vakantie tijd voor studenten is een goed moment om te leren.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop