Tips voor het kopen van de beste smartphone met beperkte begroting


In de digitale tijd van vandaag zijn Android-smartphones een voornaamste behoefte geworden voor de meeste mensen, vooral die in stedelijke gebieden.

Behalve als een tool komunikas, is de smartphone ook getransformeerd tot een van de meest gebruikte entertainment media vandaag dankzij de verschillende functies en applicaties die worden aangeboden.

Nadat we het belang van Android-smartphone zelf kenden, zouden de meeste van ons meteen denken aan Android smartphone, volgens onze wensen, te kopen. Inderdaad, tot nu toe zijn er veel merken van Android smartphones die hun respectieve voordelen bieden.

Maar gezien de meeste Indonesische mensen is de middelklasse, zou het beter zijn als u een aantal factoren overweegt en eerst artikelen over tips voor de beste smartphone met een beperkt budget kunt lezen.

Nou hier is de review:
1. Let niet op merk


Oké, het eerste wat je moet onthouden wanneer je een Android-smartphone gaat kopen is het merk. Waarom? Ja, in het algemeen zijn sommige mensen nog steeds gefixeerd bij het kopen van een smartphone door de grote naam van het merk en natuurlijk ook vanwege het prestige.

In feite garandeert het smartphone-merk zelf niet de kwaliteit van de Android-smartphone. Inderdaad, sommige bekende merken zoals Samsung, Sony, Apple, enzovoorts, kunnen altijd gezegd worden om de kwaliteit van hun producten te handhaven. Maar nogmaals, omdat je budget beperkt is, zou het veel beter zijn als je altijd richt op smartphone-specs die je koopt, niet op de bekende smartphone.

Als u dit advies volgt, alleen met een budget van ongeveer Rp2.000.000 of Rp3.000.000, moet u in staat zijn om een ​​smartphone te krijgen die in verschillende opzichten goed is, hoewel het merk dat u krijgt, niet zo bekend is.

2. Pas de specificaties aan met budget


Het volgende ding dat niet minder belangrijk is en u moet overwegen wanneer u een nieuwe Android-smartphone gaat kopen is een specificatie.

Specificaties worden een zeer verplicht ding vanwege uw bezorgdheid over de prestaties en uithoudingsvermogen van de smartphone zelf. Als uw budget beperkt is, hoeft u natuurlijk niet de specificatie van de Android-smartphone te definiëren en alleen op basis van de specificatie van Android-smartphone met lage of gemiddelde eindtijd.

Meer specifiek, met de beperkte budget die u hebt, heeft u de RAM-specificatie ongeveer 1-2 GBsaja ingesteld, omdat de meeste Android-smartphones in de class-class of low-end of middle-end al de grootte van RAM daar rond hebben.

Vergeet niet om ook de camera specificaties voor u te kijken die op zoek zijn naar camera functies van een Android smartphone. U heeft gewoon specs 5 MP-13 MP voor Android smartphone camera ingesteld die u zal kopen.

3. Prioriteren Smartphone Met LTE-netwerk


Ongeacht het merk probleem en nog steeds gerelateerd aan de specificaties, is het probleem dat u moet prioriteren bij het kopen van een Android-smartphone een connectiviteitsprobleem.

Zorg ervoor dat u een Android-smartphone probeert te kopen met 4G-netwerkverbindingen. Waarom is dat? Dit is gerelateerd aan netwerkaanbieders in Indonesië die verschillende 4G-netwerkpakketten aanbieden, die goedkoper zijn dan 3G-netwerkpakketten.

Met andere woorden, het kopen van een Android-smartphone met 4G-connectiviteit kan indirect het voordeel bieden van de kosten van het verbruik van pakketten.

Ervaring van Jaka eigen kopen Android-smartphone met 3G-connectiviteit, Jaka moet extra geld uitgeven, alleen om gegevenspakket van 18 GB per provider per maand te kopen. Ondertussen, als u 4G gebruikt, kan genoeg met Rp 100 duizenden alleen data pakketten in hetzelfde bedrag genieten.

4. Moet geen nieuwe Smartphone vrijgeven


Het volgende wat je moet overwegen wanneer je Android smartphone met een beperkt budget wilt kopen, is het probleem van de Android smartphone release tijd.

Over het algemeen zullen nieuwe Android-smartphones die in de afgelopen 3 drie maanden zijn vrijgelaten, een veel hogere prijs hebben dan wanneer u een Android-smartphone koopt die een jaar of meer heeft vrijgegeven.

Pengkaman van Jaka, bij het kopen van Android-smartphone in 2014, is de prijs van de smartphone die Jaka kocht nog steeds ongeveer Rp 2,3 miljoen, omdat de officiële release van de Jaka Android smartphone optie slechts een paar maanden eerder. Echter, wanneer Jaka de prijs van dezelfde Android-smartphone de laatste maanden controleert, blijft de prijs dalen en varieert zelfs in Rp 1,9 miljoen tot Rp 2 miljoen.

Genoeg voelt het verschil in prijs? Vooral voor de zakken van een beperkt budget. Dus, zorg ervoor dat u de eerste release date smartphone controleert die uw keuze zal zijn.

5. Vergeet niet om budget te onthouden en gebruik te maken van de gebruikte smartphone


Nou, dit is het belangrijkste onderdeel. Bij het kopen van een smartphone, welke merken en smartphone-specs die u koopt, zorg ervoor dat u een budgetlimiet hebt.

Dit is belangrijk om uw portemonnee te houden, zodat u niet te ver komt bij het kopen van een Android-smartphone die u wilt, maar u moet Android-smartphone kopen die u nodig heeft.

Beperk uw budget eenvoudig in het bereik van Rp 1.8 tot Rp 3 miljoen, afhankelijk van uw vermogen. Jaka zin in een budget zoals dat, jullie kunnen een goedkope Android smartphone krijgen en zwaar genoeg om aan jouw wensen te voldoen.

Zelfs als u nog steeds een Android-smartphone wilt hebben dat de specificatie boven uw budget ligt, probeer dan te overwegen het kopen van een gebruikte smartphone waarvan de conditie nog steeds goed is en de moeite waard is om te gebruiken.

Ja, het is een paar tips voor u die een verfijnde nieuwe smartphone willen kopen, maar met minimale budget. Het belangrijkste is de noodzaak eerst dan het verlangen.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop