Tips overwinnen mobiele telefoon inkomend water


Waarschijnlijk hebben jullie de meeste telefoon en water gevallen? Of misschien komt ook uw Hp in de wasmachine gewassen om te vergeten? Voor degenen onder u die dit eerst ervaren, moeten hebben gedacht dat uw telefoon beschadigd raakt en niet opnieuw gebruikt kan worden?
Maar je maakt je geen zorgen, want nu heeft het veel oplossingen om de telefoon te overwinnen die water toegeschreven heeft.

1. Niet overdreven paniek


De eerste stap, je moet niet paniek raken. De reden, als je paniek slachtoffer kan zijn bij het opslaan van Hp. Neem de telefoon onmiddellijk uit het water met voorzichtigheid. Kijk eerst als er een stroomaansluiting op de telefoon is die een elektrische schok kan veroorzaken wanneer u het ophaalt.

2. Verwijder de batterij en de SIM-telefoon


Zet onmiddellijk een droge handdoek of een droge doek na het verwijderen van de batterij, de SIM en de geheugenkaart (indien aanwezig). Droog de batterij, SIM en geheugenkaart met een andere handdoek. Houd het op een aparte plaats

3. Gebruik stofzuiger


Probeer een stofzuiger te gebruiken in plaats van een föhn. Dit kan gedurende minstens 20 minuten gedaan worden. Maar onthoud, houd de afstand tussen de telefoon en de stofzuiger niet te dichtbij, omdat gevreesd zou kunnen leiden tot statische elektriciteit die de telefoon kan beschadigen. Bovendien vermijdt u de haardroger omdat het warmte vrijkomt die de mobiele telefooncomponenten kan smelten.

4. Telefoon in Rijst zacht maken


Wij raden u aan om de telefoon en accu in rijst gedurende enkele uren te week. Langer geweekt, watergehalte wordt goed geabsorbeerd door rijst. Rijst zelf is een droog materiaal dat waterput kan absorberen.

5. Doe de eerste test


Zodra u zeker weet dat de telefoon helemaal droog is, moet u de rijst en het stof schoonmaken met een zachte, droge doek. Vervolgens voert u één voor één op de telefoon zowel de batterij als de SIM. Als het brandt, dan voelt het warm, dan is er nog water in. U maakt het gewoon schoon.
Dat is de beste manier om een ​​telefoon te maken met water die veilig en weer binnenkomt.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop