Tips om iPhone batterij opladen langer



'S Nachts is de gemiddelde iPhone-bezitters om de batterijen op te laden voordat ze slapen. Dit wordt gedaan zodat wanneer je wakker wordt de volgende ochtend, de smartphone batterij volledig is opgeladen en klaar om te verhuizen.

Maar in feite niet veel weten dat het de levensduur van de batterij van de mobiele telefoons die door Apple kan verminderen. Het werd geopenbaard onderzoeker draadloos opladen, Hatem Zeine, zoals gerapporteerd door de Mirror.

Volgens Zeine, hoewel Apple een speciaal gereedschap dat overmatige lading kan voorkomen is geïnstalleerd, maar hij was niet zeker of het zou kunnen helpen om de levensduur van de batterij wordt duurzamer.

"Een andere gewoonte die mensen doen is om een ​​high-power lading hulpmiddel te gebruiken, zodat de oplaadtijd korter. Dit maakt de batterij snel beschadigd, "zei hij.
Daartoe heeft hij een aantal tips, zodat iPhone-bezitters de levensduur van de batterij kan handhaven. De eerste tip is om een ​​instrument dat een low-power heffing moet gebruiken.

"Gebruik gereedschap low-power lading, zal de batterij langzaam gevuld. Het maakt niet uit, omdat je lang genoeg slapen, "zei hij.

Tip twee is om te blijven van de temperatuur telefoons waren altijd onder de 35 graden Celsius. Dit wordt gedaan zodat de warmte ervaren door de batterij kan worden onderdrukt, waardoor de in de batterij moleculen niet gemakkelijk gebroken.


Wahh was er een verkeerde gewoonte tuh jongens, veel geluk met de bovenstaande tips Yaa ...

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop