Hoe mooi en winstgevend modeshow


In de noodzakelijke en waardevolle manier kosten, kan je minder, en nog minder de aard van de kunstenaar. U zeker een zeer dure mooi en modsi te worden als ze kosten. PUNTEN mooie Tampi is normaal en moet bij een wnita is ook bereid om iets te doen om mooi te zijn.
Dus hebben we een aantal tips die kunnen maken dat je er mooi uitzien en zal zeker effectief zonder de uitgaven veel geld samengesteld.

# Reinig de apparatuur te compenseren

make-up benodigdheden worden vaak gebruikt als een borstel of een schone spons moet regelmatig worden gedaan, zodat het niet heeft een nest van bacteriën die kunnen veranderen in de cosmetische product of veroorzaken huidproblemen.

Om de borstel schoon te maken, kunt u warm water en babyshampoo gebruiken. De stappen zijn natte kwast en penseel tap-tap met de palmen op het principe is een beetje babyshampoo geweest. daarna wassen met warm water en droog met een doek of een handdoek uit en laat op natuurlijke wijze drogen. Een andere stap omvat het onderdompelen van de borstel in een glas warm water en roer het water in het glas met een borstel om de borstel, zodat vuil opgelost.

Om spons, onderdompeling in vers warm water gedurende 5-10 minuten. Drain droog. Doe dit meerdere keren totdat het vuil in de spons ontbreekt. Vervolgens wordt de spons gedroogd door ventilatie.

# Het gebruik van multifunctionele cosmetica

cosmetisch product wordt soms uitgeput, maar verveeld met de kleur of smaak was niet de trend meer. Een oplossing is om een ​​multifunctionele cosmetische kopen. Bijvoorbeeld, alle lippen, eyeliner en mascara wassen, oogschaduw en glans. Behalve financieel, als u alleen nodig om een ​​product te kopen, cosmetica snel uitgeput als gevolg van veelvuldig gebruik.

# Definieer basiskleuren

Voor decoratieve cosmetica zoals lippenstift, oogschaduw of blozen, zorg ervoor dat je de basis kleuren zoals bruin, goud of rood baksteen. Sommige kleuren worden nog steeds gebruikt geneigd en niet beïnvloed door trends. Als u wilt vervelen met een beetje kleur, probeer kleuren die bestaan ​​voor een nieuwe kleur mengen.

# Product monsters Probeer

Wil je een paar kleuren te proberen dat er een trend? Probeer eerst een product sample die typisch een klein formaat te kopen. Over het algemeen, op slechts een korte wandeling trend kleur.

Het is ook een goed idee om een ​​eerste voorbeeld van een product te kopen als je wilt een nieuw product uit te proberen. Een product is niet geschikt voor uw huid. Met steekproeven geteste producten, zal een verlies niet het gevoel wanneer in feite het product niet overeenkomt met uw huid.

# Je hoeft geen dure cosmetica te gebruiken

Voor het beste resultaat, geen zin om een ​​cosmetisch product te gebruiken, de prijs is duur. De hoge prijs van een cosmetisch meestal omdat de invoer, de hoeveelheid onderzoek kosten om een ​​product of er nog extra bestanddelen zoals parfum of wasverzachter. Daarom is het belangrijk dat geen goed product. Bijvoorbeeld, om producten in klinische studies van de respondenten importeren ze zijn oorspronkelijke toestand zou zeker niet hetzelfde type huid met gebruikers in Indonesië.

U kunt ook de inhoud van cosmetica. Soms bijna dezelfde inhoud, maar de prijs is niet hetzelfde. Voorzichtigheid is geboden bij dit soort dingen kan uw uitgaven op te nemen.

# Maak je eigen behandeling thuis

crèmebad, body scrubs en maskers zijn behandelingen die kunnen thuis worden gedaan. Dus je moet altijd doen in de woonkamer. Met de aankoop van een aantal producten op de markt, kunt u uw uitgaven op te nemen om naar de kapper.

Deze activiteit kan ook worden gedaan aan het einde van de week, die samenviel met collega's of familie. Je kunt werken, krijg je een massage tijdens het slikken, dan berarit ditmaal na zijn terugkeer uit dilulur. Met uitzondering van de soberheid, het is meer vertrouwd mislukte en doen leuke activiteiten samen.

Een van de belangrijkste dingen als ze gaan vrij goedkoop is niet gemakkelijk verleiden door de mooie serveerster schoonheid tellers of beïnvloed door reclame. Gelei en houd uw cosmetica kan je tas te beschermen, zodat het is niet gemakkelijk om te doen, maar kijk zo mooi als ooit.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop