Hoe mooi en fashion show met winstgevende



In kostbare en noodzakelijke uitgaven van de mode, is het mogelijk dat het minder, en nog minder de aard van de kunstenaar. Je moet zeker een super dure kosten te mooi om te zien en modsi als hen. PUNTEN mooie Tampi is normaal en moet worden beheerd door een wnita ook bereid om iets te doen om mooi te zijn.
Daarom hebben we een aantal tips die kunnen maken dat je er mooi uitzien en zal zeker efficiënt zijn zonder de uitgaven veel geld ingezameld.

# Reinig uitrusting te compenseren
Make-up levert die vaak worden gebruikt als een schone borstel of spons moet regelmatig worden gedaan, zodat je niet een nest van bacteriën die kunnen veranderen in de cosmetische product of problemen veroorzaken huid.

Om de borstel schoon te maken, kunt u warm water en babyshampoo gebruiken. De stappen zijn natte kwast en penseel tap-tap met de palmen op het principe is een beetje babyshampoo geweest. Daarna wassen met warm water en droog met een doek of een handdoek te dragen en laat het drogen. Een andere stap is de borstel weken in een glas warm water en schud het water in het glas met een borstel in de borstel, zodat het vuil wordt opgelost.

Voor sponge cake, schoon warm water onderdompeling gedurende 5-10 minuten. Giet om te drogen. Doe dit meerdere keren totdat het vuil op de spons ontbrekende. Vervolgens wordt de spons gedroogd tot belucht.

# Het gebruik van multifunctionele cosmetische producten

cosmetisch product wordt soms niet uitgeput, maar vervelen met de kleur en de smaak was niet de trend meer. Een oplossing is om een ​​multifunctioneel cosmetisch product te kopen. Bijvoorbeeld alle wassen lippen, eyeliner en mascara, oogschaduw en glans. Behalve financieel omdat je alleen nodig om een ​​product te kopen, zijn cosmetica snel uitgeput als gevolg van veelvuldig gebruik.

# Definieer een aantal basiskleuren

Voor decoratieve cosmetica zoals lippenstift, oogschaduw of blozen, zorg ervoor dat je een aantal fundamentele kleuren zoals bruin, goud of rood baksteen. Sommige geneigd kleuren worden altijd gebruikt en niet beïnvloed door trends. Als u verveeld met een beetje kleur te krijgen, probeer het mengen van sommige kleuren die er zijn om een ​​nieuwe kleur te krijgen.

# Product monsters Probeer

Wil je een paar kleuren proberen een trend? Probeer eerst een monster product dat typisch een klein formaat te kopen. In het algemeen, op slechts een korte wandeling kleur trend.

Het is ook een goed idee om eerst een monster product te kopen als je wilt een nieuw product uit te proberen. Een product is niet geschikt voor uw huid. Met steekproeven geteste producten, zal een verlies niet het gevoel wanneer in feite het product past niet bij hun huid.

# Je moet geen dure cosmetica te gebruiken

Voor het verkrijgen van optimale resultaten geen zin om een ​​cosmetisch product dat de prijs duur gebruiken. De hoge prijs van een cosmetisch product dat meestal doordat van invoer product, de hoeveelheid onderzoek kosten om een ​​product of er nog extra bestanddelen zoals parfum of wasverzachter. Daarom is het niet van belang dat een goed product. Bijvoorbeeld, om te importeren producten in klinische studies van de respondenten zet de oorspronkelijke toestand zou zeker niet dezelfde huidtype met de gebruikers van Indonesië.

U kunt ook de inhoud van het cosmetische product. Soms bijna dezelfde inhoud, maar de prijs is nu niet hetzelfde. Voorzichtig zijn in dit soort dingen kan bespaart je uitgaven.

# Maak je eigen behandeling thuis

Crèmebad, body scrubs en maskers zijn behandelingen die alleen kan worden gedaan thuis. Dus je moet altijd doen in de woonkamer. Met de aankoop van een aantal producten op de markt kunt u uw uitgaven op te slaan om te gaan naar de kapper.

Deze activiteit kan ook worden gedaan aan het einde van de week hij viel samen met collega's of familieleden. U kunt het werk te delen op, je krijgt massages terwijl je slikt, dan berarit ditmaal na zijn terugkeer uit dilulur. Met uitzondering van de soberheid, zult u meer vertrouwd gestrande zijn en doen leuke activiteiten samen.

Een van de belangrijkste dingen als ze gaan vrij goedkoop is niet gemakkelijk verleiden door de verleidelijke serveerster in schoonheid tellers of beïnvloed door reclame. Gelei en het houden van uw cosmetica kan je tas te beschermen, zodat het niet gemakkelijk uitgevoerd, maar nog steeds ziet er mooi uit.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop