Hoe geheim foto's verbergen in Google Foto's


Vang elk moment in een foto is zo verplicht in dit moderne tijdperk. Vooral bij smartphones die een bekwame camera en grote geheugencapaciteit bieden, zijn zeker veel van ons die veel foto's op de smartphone opslaan.

Echter, niet alle persoonlijke foto's zijn perfect. We hebben soms schaamteloze foto's of schande die anderen niet zouden willen zien. Eigenlijk kan het voorkomen worden door de foto onmiddellijk te verwijderen. We hebben echter vaak medelijden om de foto te verwijderen en wil het uitsluitend privé verbruik maken.

Daarom zullen we deze keer bespreken hoe u uw eigen schandefoto's gemakkelijk in Google Foto's kunt verbergen. Laten we ^ _ ^ zien

1. Open de Google Foto App


Eerste stap, open de Google Photos app, waar je alle persoonlijke foto's ziet, inclusief foto's van schande die je wilt verbergen.

2. Selecteer Foto's Geheim


Eenmaal in de Google Photos app, kies welke foto's u wilt verbergen, zodat uw vrienden of anderen het niet kunnen zien.

3. Markeer en voer naar Archief


Nadat u de foto hebt geselecteerd die u wilt verbergen, markeert u de foto door een tijdje te drukken tot het vinkje op de foto verschijnt en druk dan op het drie puntje icoon in de rechterbovenhoek en selecteer de optie 'Archief' als een plek om uw foto te verbergen Schande foto's.

4. Succesvolle foto's zijn verborgen


Zodra u uw schandefoto in het Google Photos-archief heeft verplaatst, wordt het automatisch verborgen. Om foto's van schande te zien die u verborgen hebt kunt u op uw Google Foto's-profiel drukken en 'Archief' selecteren.

Hoe tips? Kan worden beproefd voor degenen onder u die uw schaamtefoto's niet willen zien door anderen jongens ^ _ ^

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop