De juiste tips voor het reinigen van mobiele telefoons


Als voorwerpen die ergens zijn genomen, zelfs op het toilet, is de telefoon ongetwijfeld de vuilste gadget.

In plaats daarvan, schoon je telefoon regelmatig, dus het is een routine activiteit. Zo zal de telefoon comfortabeler zijn om te dragen, slank en gezonder voor de drager.

Beschouw enkele manieren om de volgende telefoons schoon te maken.

1. Gebruik een speciale vloeistof


Het schoonmaken van het smartphone scherm is hetzelfde als het reinigen van het LCD-scherm. Moet een speciale vloeistof gebruiken, want anders kan het apparaat beschadigen. U kunt deze speciale schoonmaakvloeistof bij een computeruitrusting of gadget kopen.

Bij het schoonmaken, door het scherm te wissen of te schrobben, gebruik dan een zachte doek gemaakt van microfiber. Bijvoorbeeld, een doek die vaak gebruikt werd om glazen te wrijven. De zachte textuur van de stof is ideaal voor gevoelige telefoonschermen.

2. Draag de tape


Enkele specifieke punten, zoals de zijlijn van het toetsenbord en het hoofdgat, zodat stof en koppig vuil verbergen.

Om de harde onderdelen schoon te maken, heb je hulpmiddelen nodig. Tandenstokers of gebruikte tandenborstels kunnen u helpen bij het schoonmaken van uw telefoon op punten die niet onder de stof vallen.

Vooral voor stof en vuil die bij de luidspreker zit, kunt u het niet indrukken, maar moet het stof en vuil erin trekken. Nou, het kan zijn door gebruik te maken van eenvoudige uitrusting zoals maskerband.

Plak de band op het luidsprekertje. Plakband kleefband, laat het even wachten en haal de tape van de luidsprekers af.

Stof en vuil zullen vasthouden aan de band. Maar houd er rekening mee, druk niet te sterk op de tape omdat het de rest van de lijm lijm in uw luidspreker gaat.

Het reinigen van het stof aan de zijkant van de telefoon kan ook met een mini stofzuiger worden gedaan. Deze stofzuigers worden meestal verkocht in computerwinkels om de zijlijnen van het toetsenbord en de laptop schoon te maken.

3. Veeg met alcohol


Om kiemen en bacteriƫn in het lichaam van de telefoon te verwijderen, giet genoeg alcohol op een zachte doek. Word niet te nat zodat de alcohol niet in de elektronische componenten komt.

Gebruik om het toetsenbord en de telefoonkoffer te wissen. Vryf gewoon de alcohol aan de buitenkant van de componenten, want dat wordt vaak blootgesteld aan kiemen aan de buitenkant.

Wees voorzichtig voor telefoons met een bepaald type lichaamsverf en knoppen. Want het kan de knop laten vallen blootgesteld aan alcohol.

Het scherm van de smartphone mag geen alcohol krijgen omdat er verschillende soorten smartphones zijn waarvan het scherm niet bestand is tegen vloeibare alcohol.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Tips voor het kiezen van een afstudeerblomst volgens het karakter van een vriend

Tips om het Android Responsive Touch Screen te overwinnen

Hoe om te zorgen voor laptop